Svakim danom od 07:30 do 00:00

Ketering

Ketering za korporativne proslave je nešto što sa uživanjem pripremamo za Vas!

Bilo da ste rešili da organizujete VIP zabavu ili team building event, koktel, ili dočekate poslovne partnere iz inostranstva, važno je da ostavite dobar utisak. Iznenadite Vaše goste dekorativnim zalogajima i posvetite se zabavi! KALDI ketering nudi kompletnu profesionalnu uslugu, sa angažovanjem po potrebi naših profesionalnih konobara. Uvek smo spremni da preuzmemo kompletnu organizaciju vašeg “eventa”, sa dekoracijom prostora, hranom i pićem, pripremom koktela od strane naših zabavnih barmena, pa sve do konfeta i vatrometa.

U našem restoranu, hrana za ketering se sprema s ljubavlju i uz puno uvažavanje i poštovanje Vaših želja. Svaki zalogaj je sačinjen od najkvalitetnijih i najsvežijih namirnica i začina iz celog sveta. Uz jedinstvene recepture i moderan aranžman hrane od strane naših kuvara, učinićemo da vaš događaj bude poseban.

Ukoliko vaš poslovni događaj podrazumeva višednevne sastanke, a uz prisustvo istih gostiju, svakog dana možete očekivati unikatan i drugačiji ketering od našeg Gastro tima!

Ketering može biti sačinjen od "finger food" toplih i hladnih zalogaja, kao i od toplih specijaliteta posluženih u profesionalnim posudama sa sve  predjelima, salatama, dezertima … kao kompletan švedski sto.

KALDI GASTRO TIM radi 365 dana u godini, uvek spremni za Vas!

Naš stručni tim će pripremiti ponudu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vaš KALDI GASTRO BAR tim!

Video

Galerija

Ketering Ketering Ketering Ketering Ketering Ketering Ketering
Poruči Pozovi
Kaldi Novi Beograd Kaldi Belgrade Waterfront